Z.one concept ontvangt Beauty Award!

 

z.one prijzen

Twee toppers uit het milk_shake assortiment zijn in de prijzen gevallen!

Onlangs zijn er de er in het Verenigd Koninkrijk diverse award uitgereikt en daarbij zijn ook twee milk_shake producten tot winnaar uitgeroepen!

Milk_shake Whipped cream ‘best hair treatment’ 

De Whipped cream van milk_shake is uitgeroepen tot de ‘best hair treatment’ van de Beauty shortlist Awards 2015 het jury rapport beschreef  het product als volgt: ”Een heerlijk geurend, conditionerend en beschermend, romig leave-in foam. Geschikt voor elk haartypen. Dit best-verkopende product uit het milk_shake assortiment bevat melkproteinen om het haar te conditioneren en te herstructureren. Geeft zachtheid en handelbaarheid zonder het haar te verzwaren. Integrity 41 zorgt voor kleurbehouden geeft glans en zachtheid. Een topproduct van het merk. Iedereen die het geprobeerd heeft, wil niet meer anders!

Milk_shake incredible milk ‘Best leave-in conditioner’

Tijdens de hair magazine Awards 2015 is de Milk_shake incredible milk  uitgeroepen tot ‘Best leave-in conditioner’ dit is wat de jury zei over dit product: ”Een leave-in conditioner met 12 werkingen op het haar. de incredible milk is een intensief leave-in spray masker en een slimme multitasker. Het beschermt haar niet alleen tegen schadelijke uv-stralingen, het beschermt ook alle haartype, behoudt haarkleur, werk als hittebeschermer, ontward en zorgt voor een betere houdbaarheid van styling. Deze ongelofelijke behandeling geeft maximale glans aan het haar, geeft body en volume en controleerd pluis. En last but not least voorkomt het gespleten haarpunten en maakt het straighten super gemakkelijk. Haal alle verschillende flesjes maar uit je badkamer kasten vervang ze door de ‘does-all formula’ van milk_shake incredible milk.

Deze heerlijke producten kunt u uiteraard vinden in onze salon!