• Botox en fillers!

  Dokter Babak Mahdavian Dalavery van Clinic 63 komt naar Beautysalon Woods om Fillers en Botox te zetten en/of eventuele informatie te geven!

  Filler (Radiesse, Belotero, Glytone) prijs vanaf 250,-
  Deze fillers kunnen gebruikt worden voor het opvullen van uw jukbeen, lippen, wangen, traangoten (wallen), neuslippenplooi, rokerslijnen, mondregio, handen en neuscorrectie.

  Botox (Botox, Bocoture) prijs vanaf 100,-
  Botox kan gebruikt worden voor het corrigeren van uw frons, voorhoofd, kraaienpoten, wenkbrauwlift, gummy smile (zichtbaar tandvlees tijdens lachen) kin, rimpeltjes bij neus, tandenknarsen, migraine en overmatig transpireren van uw oksels, handen en voeten.

  18 Februari 14:00-17:00
  31 Maart vanaf 19:30

  Wilt u fillers of Botox laten zetten of graag informatie? Neem dan contact op me ons!
  06-42431905

 • Z.one concept ontvangt Beauty Award!

   

  z.one prijzen

  Twee toppers uit het milk_shake assortiment zijn in de prijzen gevallen!

  Onlangs zijn er de er in het Verenigd Koninkrijk diverse award uitgereikt en daarbij zijn ook twee milk_shake producten tot winnaar uitgeroepen!

  Milk_shake Whipped cream ‘best hair treatment’ 

  De Whipped cream van milk_shake is uitgeroepen tot de ‘best hair treatment’ van de Beauty shortlist Awards 2015 het jury rapport beschreef  het product als volgt: ”Een heerlijk geurend, conditionerend en beschermend, romig leave-in foam. Geschikt voor elk haartypen. Dit best-verkopende product uit het milk_shake assortiment bevat melkproteinen om het haar te conditioneren en te herstructureren. Geeft zachtheid en handelbaarheid zonder het haar te verzwaren. Integrity 41 zorgt voor kleurbehouden geeft glans en zachtheid. Een topproduct van het merk. Iedereen die het geprobeerd heeft, wil niet meer anders!

  Milk_shake incredible milk ‘Best leave-in conditioner’

  Tijdens de hair magazine Awards 2015 is de Milk_shake incredible milk  uitgeroepen tot ‘Best leave-in conditioner’ dit is wat de jury zei over dit product: ”Een leave-in conditioner met 12 werkingen op het haar. de incredible milk is een intensief leave-in spray masker en een slimme multitasker. Het beschermt haar niet alleen tegen schadelijke uv-stralingen, het beschermt ook alle haartype, behoudt haarkleur, werk als hittebeschermer, ontward en zorgt voor een betere houdbaarheid van styling. Deze ongelofelijke behandeling geeft maximale glans aan het haar, geeft body en volume en controleerd pluis. En last but not least voorkomt het gespleten haarpunten en maakt het straighten super gemakkelijk. Haal alle verschillende flesjes maar uit je badkamer kasten vervang ze door de ‘does-all formula’ van milk_shake incredible milk.

  Deze heerlijke producten kunt u uiteraard vinden in onze salon!

 • Behoud uw mooie zomer tint!

  MARC INBANE® NATURAL TANNING SPRAY

  De natural tanning spray werkt snel en eenvoudig. Je kunt het zelf aanbrengen en het resultaat is een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten zonder vlekken, strepen of het bekende worteleffect.

  GEBRUIK

  De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik. De flacon dient vóór gebruik goed geschud te worden. Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af en spray met een vloeiende beweging. De vernevelde mist dient ongeveer 10 minuten te drogen, maar dit kan versnelt worden door een haardroger. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten en één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals. Meer tips met betrekking tot het gebruik van de natural tanning spray kun je onderaan deze pagina terugvinden.

  VEILIG EN GEZOND

  De natural tanning spray voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Het is dermatologisch getest en wordt dagelijks gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. Dankzij de natural tanning spray hoef je niet meer in aanraking te komen met de schadelijke UV stralen van de zon of de zonnebank. Het product is geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam.

  NATUURLIJKE INGREDIENTEN

  De natural tanning spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera, Ginkgo en

  vitamine E.

  TIPS

  Enkele tips voor het beste resultaat:

   

  • Schud de flacon goed vóór gebruik

  • Doe kleding met lichte kleuren uit wanneer je de natural tanning spray aanbrengt

  • Wanneer de vernevelde mist op de vloer, in de douchebak of op kleding terecht komt dan kan deze gemakkelijk af- of uitgespoeld worden

  • Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af

  • Spray de natural tanning spray rustig en met een vloeiende beweging van links naar rechts, alsof je haarlak sprayt

  • Wanneer je de natural tanning spray over het gehele lichaam gebruikt, werk dan van beneden naar boven

  • Gebruik een haardroger om het droogproces (normaal 10 minuten) te versnellen

  • Alvorens je kleding met een lichte kleur aantrekt controleren of de natural tanning spray goed gedroogd is

 • Geniet van een ontspannende Paraffinebad

  Een paraffinebad is een zeer ontspannend, verzorgend en verzachtende pakking voor voeten die direct een zichtbaar en voelbaar geeft. Paraffine is een zeer zuivere substantie in een vaste vorm vermengd met heerlijk geurende en rustgevende aloe vera die verwarmd worden tot een vloeibare wax.

  Eerst worden voeten gereinigd en daarna ingesmeerd met voetcrème. Hierna dompelt u een aantal keren de voeten in het warme paraffinebad. De paraffine stolt direct. De voeten worden afgedekt met plastic en daar overheen gaat een badstof  voetverwarmer om de warmte te bewaren. Na ongeveer 15 minuten hebben de bestanddelen van paraffine hun werk gedaan. De paraffine wordt verwijderd en voelen de voeten zijdezacht aan.

  De paraffinebehandeling is een heerlijk verwenmoment voor man en vrouw en zeer geschikt voor:

  • Een droge, ruwe en een schrale huid.
  • Gewrichtsklachten.
  • Wintervoeten.

  De warme paraffine opent de poriën zodat afvalstoffen worden verwijderd.
  Het stimuleert de bloedcirculatie.
  Het verbetert de elasticiteit en structuur van de huid.
  Door de dieptereiniging krijgen uw handen een verzorgder en daardoor jonger uiterlijk.

  Paraffinebad | €12,50

  Pedicure behandeling | €28,50

  Pedicure behandeling Deluxe (incl. Paraffinebad) | €35,00