Producten

BABOR

Alles begon in 1956 met een zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt BABOR sindsdien de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek made in Germany. Tot op de dag van vandaag is het onze hartstochtelijke drijfveer om het verlangen naar individuele schoonheid te vervullen.

BABOR goes green.

BABOR producten worden vanuit Aken over de hele wereld verstuurd en daarom hechten ze grote waarde aan het CO2-neutrale transport vanuit zendingen. In het kader het lidmaatschap bij GOGREEN-intiatieven van de logistieke dienstverlener DHL wordt de veroorzaakte CO2 uitstoot door klimaat-beschermingprojecten weer hersteld.

Een hart voor dieren.
Bij het respect voor de natuur behoort ook het respect voor haar schepselen. Bij de controle van de effectiviteit van nieuwe werkstofcomplexen waren, zijn en blijven ook in de toekomst dierproeven voor ons absoluut taboe.

HSR® lifting – De antirimpelexpert
Een rimpel is niet meteen een rimpel. Het ontstaan ervan is een complex proces – en het middel om het tegen te gaan een luxueuze samenstelling.
De laboratoria van BABOR hebben met deze luxueuze antirimpellijn opnieuw een mijlpaal bereikt op het gebied van cosmetische lifting.

Vijf hoogwaardige werkstoffen bestrijden effectief verschillende soorten rimpels, zoals bijv.
– expressierimpels
– gravitatierimpels
– plooien en een van de hoofdoorzaken: elasticiteitsverlies van de huid.

De huid ervaart een persoonlijke lift: ze ziet er zicht- baar gladder, elastischer en jonger uit.


ONTPLOOIT UW SCHOONHEID.

VOOR EEN RONDOM GLADDE HUID.
Het is ons streven om onze producten continu te ver- beteren. Om dat te bereiken, doen we in onze labo- ratoria dagelijks onderzoek naar de meest effectieve en nieuwste werkstoffen.

Met de effectieve hoogwaardige werkstoffen in HSR® hebben we de perfecte combinatie gevonden voor het bestrijden van alle soorten rimpels.

De stoffen zijn precies op elkaar afgestemd en zorgen voor een duidelijke vermindering van:
– expressierimpels (kraaienpootjes, fronsrimpels, voorhoofdrimpels, rimpels rond de lippen)
– gravitatierimpels (nasolabiale plooien, rimpels rond de mondhoeken en halsrimpels)
– plooien (vouwen).

Ook de huid rond de ogen krijgt haar eigen “lifting”. Een speciaal extract uit de zijde acacia tilt het bovenste ooglid op en verstevigt het weefsel.

Wilt u Babor producten bestellen?
Klik hier voor onze Webshop.